Paylaşımlar
  •  gullldennn paylaştı:

    ne yapacağımi bilmiyorum. . 🙁

    Slm arkadaşlar. Yeni evliyim zoraki bi evlilik gibi ama kendim istedim teyzemin oğlu ile evliyim kendi ailem eşimi çok sever ve çok istediler evlenmemi eşim beni çok seviyo hiç kırmadı en ufak kötü bir söz bile söylemedi hiç ama ben ona hep abi dedim çok çekiniyorum utanıyorum yüzüne bile bakamıyorum nasil olacak nasil alışırım bilmiyorum sanki önce ki gibi değilim önceden daha rahattım teyzemlerin yanında şimdi yanlış birşey yapmakdan korkuyorum yıllardır alışmış olduğum birşey vardı şimdi çok kötü hissediyorum hala hiç birşey yaşayamadim eşimle o çok iyi biri çok sabırlı hiç bir zorlama yapmadı bana onu üzmek istemiyorum nasil alışıçam hiç bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum

    Tarayıcıdan gönderildi.
    EVLİLİK | 06.07.2015 22:38:27
    beğeni yok

YORUMLAR



  • Isin zor canim.abi degin bi insanla ama alisirsin. Insaallah. Allah razi olsun ki esin sabirli

    Tarayıcıdan gönderildi.
    08.07.2015 00:50:27
    beğeni yok teşekkür yok

  • Bu soruyu kendine sor,kimseyi onu bile düşünmeden.Bitmesini istiyormusun,duygusal anlamda birseyler hissediyormusun diye bir düşün.Bence çıkmaz diye birsey yok biz o hale getiririz.Ama iyi düşün taşın,asamayacagini hissedip duygularin ask boyutunda değilse o zaman uzatip onu da uzme derim ben ablam....

    Tarayıcıdan gönderildi.
    08.07.2015 00:45:43
    beğeni yok teşekkür yok

  • Evliliklerde en büyük hatamız ailelerin izin kararı olması. Bu böyle gider alisamazsin nasıl baslarsa oyle gider bence kurtulmaya bak hayata bir defa geliyoruz zorlamayla hicbirsey olmaz allah yardimcin olsun keskeseverek olsaydi bende evlenirken hanimla istemeden evlendik ve Su an bes yil geçti düzen almadı böyle gidiyor ışte ve Su an ayrılıyoruz bir şansım daha olurda eğer sevgilim olan beni seven bir insanla evlenirdim saygılar iyi aksamlar

    Tarayıcıdan gönderildi.
    08.07.2015 00:41:38
    beğeni yok teşekkür yok

  • Ben ilk başta büyük tepki verir diye çok korkmuştum hiç beklemediğim şekilde anlayışla karşıladı ilk bana yaklaştığında abi yapma dedim ve durdu o an herşey alt üst oldu diye düşündüm sonra karşısına aldı ve konuştuk istersem bitire bilicemizi hiç kimseye birşey açıklama yapmak zorunda olmadığımizi en sonunda beni çok sevdiğini söyledi ve ilk kez onu ağlarken
    Gördüm bende bitirmek istemediğimi alışmak istediğmi zamana ihtiyacım olduğunu söyledim bu bizim aramızda bi sır olarak kaldı bugüne kadar hiç birşey demedi rahat olmam için elinden geleni yapıyo ama hala ben rahat olamiyorum bitmesi mi gerekiyodu ben daha kötüye mi sürüklüyorum daha çok mu üzülecek kafam karmakarışık gerçekten ne yapıçami bilmiyorum nasil bir çıkmazdayım

    Tarayıcıdan gönderildi.
    07.07.2015 14:16:43
    beğeni yok teşekkür yok

  • Senin adına sevindim,eşinin iyi bir insan olmasi senin şansın.O sana dokunup sarilsin sende dokunmaktan korkma zamanla alisacaksin.Bazı evliliklerde çıkma döneminde bu durumlar aşılır,ama siz direk abi boyutundan evliliğe geçince böyle olmuş.Olmazsa esinle açık konuş evlilik danismanlari var onlara gidin kimseye birsey anlatmaniza da gerek yok aranizda halledin.Bir müddet çıkıyormuş flört ediyormuş gibi davranın zaten eşin anlayışlı sorun olmaz birbirinize alisip yakinlasirsiniz...

    Tarayıcıdan gönderildi.
    07.07.2015 12:43:42
    beğeni yok teşekkür yok

  • Bence esin ve ailesi seni sen oldugunu icin seviyorlar. Bence Zaman a birakip esine bakisin degiscek. Mutluluklarin daim olsun

    Tarayıcıdan gönderildi.
    07.07.2015 09:25:33
    beğeni yok teşekkür yok

  • Canım ya yazık sana o gelmeden kendini biraz hazırlamaya çalış onunla arkadaş ol önce mesela sen nelerden hoşlanırsın onları yapın birlikte farzetki teyzenin oğlu degil görücü usulü evlendin hiç tanımıyorsun onu tanımaya çalış ufak ufak elini tut mesela alıştırmaya bak kendini canım. İnşallah çok mutlu olursun.

    Tarayıcıdan gönderildi.
    07.07.2015 06:10:19
    beğeni yok teşekkür yok

  • Tsk ederim yorumlarınız için. Çekiniyorum çünkü hiç böyle olmadım onların yanında evimiz ayrı başbaşa kalıyoruz ve çok konuştu benimle at yüzden kendimi kötü hissediyorum zaten bana hiç bir zorlama yapmıyo ne zaman istersen nasil mutlu olacaksan seni anlıyorum vs. Gibi şeyler söylüyo ben onu kırmak istemiyorum ama hep gözümün önünde hep abi olarak gördüm şimdi eşim ve hatta herkezin sahip olmak istediği bi eş bununda farkındayım çok mutlu da olabilirim ama ışte çok utanıyorum ve çekiniyorum ben 22 yaşındayım eşim 37 kendimi onun yerine koyuyorum gerçekten ben at kadar sabırlı olamazdim her fırsatda sevdiğini söylüyo akşam geldiğinde küçük süprizleri oluyo mutlu etmek rahat olmam için elinden geleni yapıyo bazen kendimden nefret ediyorum bu durum olduğu için ona dokunmayı sarılmayi çok istiyorum herseferinde çekiniyorum ya yanında üzerimi değiştiremiyorum uykularım kaçtı artık bi doktora bile gitmeyi düşünüyorum

    Tarayıcıdan gönderildi.
    07.07.2015 05:46:50
    beğeni yok teşekkür yok

  • Eşine karşı hiçbir duygun olmadan mı evlendin veya neye göre bu evliliği kabul ettin.Çünkü karşı tarafa da yazik,yeni evlendiğin için cekinmeni utanmani anlarım ama zamanla alisacaksin.Yok eş olarak duyguların yok ise işin zor.Yine de çaba göster ufak ufak yakinlas,dokun,birbirinize alisin...

    Tarayıcıdan gönderildi.
    07.07.2015 00:58:38
    beğeni yok teşekkür yok

  • Öncelikle senin için hayırlı olsun takıntı yapma herşeyi oluruna bak artık ona abi Gözüyle değilde Eş Gözüyle bakmaya çalış bunları dene istersen teyze olayına gelince ona karşıda rahat ol derim sonuçta hem teyzen hemde Kayın validen olmuş eşinle yalnız kalmayı dene ve içinden geldiği gibi Konuş inşallah mutlu olursunuz

    Tarayıcıdan gönderildi.
    07.07.2015 00:31:40
    beğeni yok teşekkür yok

  • Simdi ne desemki :-( keske basta kabul etmeseydin dicem olmucak abi dedigin insanla ayni odayi paylasmak cok zor olur. Ama evlenmissin. Bak mutlu olmak istiyorsan seni sevenle yasamalisin seni seviyo deger veriyo hic kasma kendini niye teyzenden falan cekiniyosunki artik onun hem gelini oldum sen. Seni seven adam kendini sana sevdircek on yargilarini cekimserligini bi tarafa birak. Herseyi oluruna birak

    Tarayıcıdan gönderildi.
    07.07.2015 00:23:40
    beğeni yok teşekkür yok

  • Ya bu beni asti biraz! Canim kendimi senin yerine koymaya calistim amaa olmadi. Alisirsin bu duruma. Sonucta seni seviyormus ne güzel iste

    Tarayıcıdan gönderildi.
    07.07.2015 00:12:59
    beğeni yok teşekkür yok

  • Cnm akraba evliliği pek doğru birşey değil sonuçta ama artık evlenmişsin..Ya bu işi yürütemeyeceksin ya da eşin için iyi biri bana iyi davranıyor vs. demişsin, önüne bakıp mutlu olmaya çalışacaksın..Madem çok zoraki bir evlilik olmamış umarım karşındaki insanın sevgisiyle zamanla alışırsın..Mutluluk her kapıyı açar 😉 Hayırlısı olsun..

    Tarayıcıdan gönderildi.
    06.07.2015 23:39:46
    beğeni yok teşekkür yok

  • Bu duruma alış bence eğer seni seviyor değer veriyorsa sende bu durumu kabul et Inan bana sevilmek sevmekten dans güzel bu zamanda

    Tarayıcıdan gönderildi.
    06.07.2015 23:18:40
    beğeni yok teşekkür yok

  • İnsanın abisiyle evlenmesine alışması o kadar kolay değil yıllar gecsede alisamazsin hayirlisi insallah herşey Gönlünüze gore olur

    Tarayıcıdan gönderildi.
    06.07.2015 23:17:16
    beğeni yok teşekkür yok

Yorum yapabilmek için Üye Olun ya da Giriş Yapın

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR